DE BESTE GOKKAST SPELLEN

NetEnt heeft zoveel uiteenlopende spellen… hoe kan je daar nu de beste uit kiezen? Natuurlijk hangt het af van wat jij, als speler, leuk vindt: houd je van een simpel spel met eenvoudige spelregels of liever van een ingewikkelder spel waar meer strategie bij komt kijken? Vind je het belangrijk dat de gokkast een goede uitbetaling heeft of is een origineel verhaal en top kwaliteit afbeeldingen doorslaggevend?

Ondanks dat het aanbod over alle categorieën zo divers is, hebben wij toch geprobeerd een top 10 van de beste NetEnt video spellen samen te stellen. Deze is gebaseerd op de populariteit van de spellen en de algemene feedback van spelers van verschillende NetEnt casino’s.

Het spel Starburst wordt over het algemeen gezien als het meest populaire NetEnt spel ooit, en het feit dat het ook het meest gewaardeerde Free Spin video spel is in Nederland, bevestigd dit. Om die reden is dit spel niet opgenomen in de top 10 maar is er een aparte paragraaf gewijd aan Starburst waarin beschreven wordt waarom dit spel zo’n succes is.
Flowers Slot

Top 10 Beste NetEnt Video Spellen

Fruit Shop
Een ouderwetse fruitkast in een nieuw jasje: funky achtergrond muziek, sprekende kleuren en moderne animaties worden gecombineerd met standaard fruit symbolen zoals citroen, sinaasappel, watermeloen en kersen.

Fruit Shop Free Spins worden regelmatig toegekend op basis van winnende combinaties. Het aantal Free Spins per keer is niet zo groot maar je wint ze wel relatief vaak. Het Wild symbool vermenigvuldigt de betreffende betaallijn twee keer.

Met 5 rollen en 15 betaallijnen is het een ideaal spel voor een gematigde speler. Het is misschien niet een spel waar je enorme winsten mee haalt, maar je kunt lang spelen voor niet veel geld.
Fruit Shop Slot

Flowers
Wellicht zijn het niet de mooiste bloemen die je ooit gezien hebt, maar flower power hebben ze wel: de bloemensymbolen in dit spel kunnen verdubbelen, waardoor je tot 10 symbolen op een lijn kunt krijgen, in plaats van 5 in een normaal spel.

Gecombineerd met een 3 keer vermenigvuldigwaarde en opgestapelde Wilds tijdens Free Spins, heeft dit eenvoudig uitziende spel heel veel mogelijkheden. Flowers heeft 30 betaallijnen maar je kunt ervoor kiezen met minder te spelen, een extra optie die veel spelers aanspreekt.
Zombies Slot

Zombies
Je speelt dit spel in een verlaten winkelcentrum, waar je niet de enige blijkt te zijn. Gebaseerd op de klassieke zombie horrorfilms slaagt dit spel erin je met angstaanjagende geluidseffecten en bloederige symbolen flink de schrik aan te jagen.

Dit is echt een spel waar NetEnt erin geslaagd is het thema zo toe te passen dat je er echt helemaal in op gaat. Het heeft een aantal originele functies zoals een mini-spel dat geactiveerd wordt na het winnen van Free Spins en waarin je zombies neer moet schieten in ruil voor munten. Niet geschikt voor spelers met een zwak gestel!

Blood Suckers
We blijven in het horror genre met Blood Suckers, een spel met 5 rollen en 25 betaallijnen waarin vampieren de hoofdrol spelen. 3 of meer scatters (weergegeven door een vampieren bruid) leveren 10 Free Spins op, die de winst met 3 vermenigvuldigen.

Ook heeft het een bonusspel dat geactiveerd wordt als 3 bebloede hamers verschijnen. Je moet vervolgens in een ouderwetse graftombe doodskisten openen om de vampieren die daarin slapen om te brengen om zo extra munten te winnen.

Bovendien heeft Blood Suckers een Return to Player van maar liefst 98% – het hoogst van alle NetEnt gokkast spellen – dus het heeft een relatief hoge uitbetaling. Genoeg redenen om het in onze top 10 op te nemen.
Jack Hammer Slot

Jack Hammer
Als je van een hoge inzet houdt, dan is Jackhammer een spel voor jou: de maximale inzet is namelijk € 250. Je bent de held van een stripverhaal, Jack Hammer, die zijn aartsvijand Evil Dr Wüten probeert te verslaan.

NetEnt introduceerde met dit spel de kleverige Wild: wanneer deze bereikt wordt, worden alle winnende betaallijnen of scatters vast gehouden en alle andere symbolen opnieuw gedraaid. Dit wordt herhaald totdat geen nieuwe winsten behaald worden. Zo kun je dus heel veel opeenvolgende winsten behalen zonder voor meer draaien te betalen!

Het spel was na de lancering in 2010 zo’n succes, dat NetEnt het 2 jaar later opvolgde met Jack Hammer 2. Desondanks blijft het origineel één van de beste voorbeelden van NetEnt’s creativiteit, zowel qua visuele impact als qua spelregels.
Jack And The Beanstalk Slot Game

Jack and the Beanstalk
Bij Jack and the Beanstalk, wat bovendien fantastische 3D afbeeldingen heeft, heeft NetEnt opnieuw geheel unieke features geïntroduceerd: wandelende Wilds die bij elke re-spin een stapje naar links doen en een 3 keer vermenigvuldigwaarde op betaallijn winst toepassen; Wilds die zich opstapelen en uitbreidende Wilds als beloning voor het verzamelen van 3 sleutels.

Dit is een favoriet spel voor vele spelers omdat het elke keer weer boeiend en opwindend is. Dankzij het sprookjesthema is het voor iedereen toegankelijk en de kalmerend tjilpende vogeltjes op de achtergrond zorgen ervoor dat je het urenlang kunt spelen, zonder dat het je op de zenuwen gaat werken.

Dead or Alive
Welkom in het Wilde Westen! Met dit uit 9 betaallijnen bestaande spel kun je met een beetje geluk 3 revolvers (het scatter symbool) draaien zodat je de bonusronde kunt spelen. De ultieme verzameling van 5 scatters, wat maar liefst 2500 keer de inzet uitbetaald, is een stuk lastiger, maar niet onmogelijk!

De kleverige Dead or Alive Wilds worden heel gepast weergegeven door ‘Wanted’ posters. Ook de Wilds tijdens het Free Spin spel zijn aangepast op het thema en representeren de bandieten die je moet vangen.

Gonzo’s Quest
Sinds de introductie in 2010 is dit spel één van NetEnt’s meest populaire spellen. Behalve 5 rollen en 20 betaallijnen heeft het Wild symbolen en Gonzo’s Quest Free Spins. Maar wat het uniek maakt is de ‘lawine’ methode waarbij de symbolen van boven naar beneden op hun plaats vallen, in plaats van dat de rollen nog eens draaien.

De symbolen van eventueel nieuwe winnende combinaties verdwijnen opnieuw en worden op dezelfde wijze vernieuwd. Samen met de Free Fall functie waarbij je winst vermenigvuldigd wordt, maakt dit Gonzo’s Quest een onvergetelijk spel.

The Invisible Man
Raadselachtig en geheimzinnig, dit spel draait allemaal om de Wilds. Free Spins worden geactiveerd als twee verschillende Wilds tegelijkertijd verschijnen. In de Free Spin ronde wordt bijgehouden hoeveel Wilds je hebt gedraaid en zo gauw je een vastgesteld aantal hebt bereikt, kun je een bonus spel spelen. Er zijn twee bonusspelen voor elke type Wild: Griffin en politieagent.
Kun jij het mysterie oplossen?

Piggy Riches
Gevoel voor humor hebben ze bij NetEnt ook: de hoofdrol wordt bij Piggy Riches gespeeld door Mr. en Mrs. Piggy, een varkens echtpaar in de high society. Met symbolen zoals zakken met geld, gouden credit cards, autosleutels (van een luxe limousine?) is het wel duidelijk dat de bedoeling is dat jij als miljonair in hun gezelschap gaat verkeren. Dit spel is erg verleidelijk met Free Spins en bonusrondes die je winst kunnen vermenigvuldigen.