NIEUWE SLOT SPELLEN

Aangezien NetEnt bijna elke maand wel een nieuw speelautomaten spel uitbrengt, kunnen we je al 3 nieuwe spelletjes presenteren voor 2017.

Joker Pro

Dit 5 rollen, 10 betaallijnen spel heeft een klassieke fruitautomaten look and feel. 10 betaallijnen mag voor sommigen wat teleurstellend zijn, maar de gulle uitbetaling en RTP van 96,8% betekent dat je wel degelijk grote prijzen in de wacht kunt slepen.

Zoals de naam al aangeeft speelt de joker de hoofdrol. Het scatter symbool is de hoed van de joker en deze activeert de Joker Pro Re-Spins ronde. In deze ronde veranderen rollen 1 en 5 in Wilds en de middelste posities van rollen 2, 3 en 4 worden Hot Spot posities. Als je 3 jokers draait op deze Hot Spot posities, win je de Hot Spot winst die op kan lopen tot maar liefst 1000 keer je inzet.

Uiteraard is Joker Pro ook op je mobiel en tablet verkrijgbaar. Met de Joker Pro Touch versie kun je zowel in liggend en staande oriëntatie spelen. Je hoeft er geen aparte app voor te downloaden: als je het spel opent in één van de NetEnt casino’s dan start het automatisch de Touch versie als je op mobiel of tablet bent.

Wild Wild West NetEnt Game

Wild Wild West

Het thema van Wild Wild West laat zich makkelijk raden. Dit is niet het eerste NetEnt videoslot gebaseerd op het Wilde Westen (denk aan Dead or Alive) maar omdat het in een stripverhaal jasje gestoken is, is het zeker uniek. Het verhaal rond het slot speelt een grote rol: je staat op het punt om samen met 4 andere bandieten een trein te beroven. Deze bandieten zie je terug als symbolen op de rollen in het spel.

Qua speciale functies stelt Wild Wild West ook zeker niet teleur. Er zijn maar liefst 4 verschillende Wilds: standaard Wilds, verspreidende Wilds, keer 2 vermenigvuldigende Wilds en verspreidende Wilds.

Tijdens het Free Spin spel wordt één van deze Wilds willekeurig gekozen en geactiveerd. Het Free Spin spel bereik je overigens door 3 of meer scatter symbolen (de trein met nummer zeven) te draaien. Tot slot is er nog de Pick and Click functie, die geactiveerd wordt door 3 brandkasten te draaien op rollen 1, 3 en 5. Je kiest en klikt één van de bonus symbolen en wordt beloond met een prijs van tussen 5 en 50 keer je inzet.

Jungle Spirit Netent Game

Jungle Spirit: Call of Wild

Je vindt prachtige 3D visuele effecten bij Jungle Spirit: Call of Wild. Dankzij animaties zoals de vogels die recht op je af vliegen, de brullende tijgers en beren die van het scherm af lijken te komen en de vele twinkelende vlinders tijdens de Butterfly Boost feature voel je je echt in de jungle. Als passend achtergrondmuziekje heb je de keuze uit opzwepende drummuziek of meer relaxte natuurgeluiden.

Er zijn maar liefst 3 bonus functies: Symbol Expansion, Butterfly Boost en Free Spins. Heel origineel in de Free Spin ronde is dat je 1 van de 5 Free Spin dieren moet kiezen. Het dier dat je kiest wordt het dominante symbool in de ronde. Elk dier geeft je een ander aantal Free Spins.
Het is verleidelijk om het dier te kiezen met het grootst aantal Free Spins maar deze hebben de minste kans op winst. Dus het komt neer op een keuze tussen méér kans op kleinere winst of mínder kans op grotere winst. Met deze innovatieve spelregel toont NetEnt weer eens duidelijk aan waarom ze koploper in de online speelautomaten spellen zijn.